Zece lucruri pe care ar trebui să le știți despre pisici

Toată lumea știe că pisoii sunt adorabili, dar există mult mai mult pentru ei decât câinele și puful. Din fericire pentru voi, suntem experții de top în toate lucrurile pisicilor și avem 10 lucruri pe care trebuie doar să le știți despre pisoi.

1. Majoritatea pisoilor se nasc în primăvară, iar „sezonul pisoilor” este cea mai frumoasă perioadă a anului!

Dar poate fi periculos și pentru pisici, din ce în ce mai mulți pisici au nevoie de ajutorul nostru. Avem resurse pentru a ajuta oamenii care găsesc pisoi în aer liber.

 

2. Pisoii primesc cele mai bune îngrijiri de la mama lor.

Dacă găsiți pisoii afară, să știți că mama este probabil aproape. Dacă ai timp și resurse, poți să le prinzi uman pe mama și pisoii și să le crești. Puteți socializa pisoii pentru adopție și puteți găsi și mamei o casă, dacă este prietenoasă. Dacă mama nu este prietenoasă, ar trebui să fie sterilizată și să se întoarcă la casa ei în aer liber. Dacă nu reușești să crești pisici, atunci îi poți ajuta monitorizând mama și pisicile de afară și apoi să le prindă pe toate prinse, sterilizate sau sterilizate, vaccinate și returnate, când este timpul.

 

3. Mângâierea unui pisoi drăguț vă poate ajuta cu stresul și anxietatea.

Persoanele cu pisici prezintă un risc mai scăzut de tensiune arterială și accident vascular cerebral și sunt chiar cu 30% mai puțin susceptibile de a avea un atac de cord.

 

4. Este nevoie de puțină practică, dar doar uitându-te la un pisoi și observându-le comportamentul, poți spune câți ani au.

Știind cât de vechi are un pisoi vă poate ajuta să determinați de ce îngrijire au nevoie: diferența dintre a ști când un pisoi trebuie alimentat cu biberonul sau când pot începe mâncarea solidă, de exemplu. Consultați adorabilul nostru ghid de progresie pentru pisici pentru a vedea imagini cu pisoi în fiecare etapă a dezvoltării lor.

 

5. Pisoii nu se nasc drăguți.

Ei trebuie să fie socializați cu oamenii (și cu alte animale de companie!) Pentru a ști că sunt siguri de încredere. Vestea minunată este că socializarea pisoilor este foarte distractivă și implică mângâiere, joc și hrănire! Cel mai bun moment pentru a socializa pisoii este când sunt tineri; după ce au împlinit opt săptămâni, devine dificil.

 

6. O persoană are mai multe șanse să posteze online o fotografie a unei pisici sau pisoi decât orice alt animal.

 

7. Este sigur să sterilizați sau să sterilizați un pisoi care are 2 luni sau cântărește 2 kg, oricare ar fi primul.

Acest lucru este important, deoarece pisoii pot începe să aibă pisoii lor de îndată ce au patru luni.

 

8. Ne urăsc să vă spunem, dar chiar și pisoii sunt uciși în adăposturi.

Mulți oameni consideră că aducerea pisoilor neînțărcați la adăpostul local este cel mai bun lucru de făcut, dar la nivel național, 70% din toate pisicile aduse la adăposturi sunt ucise. Pisoii neonatali au nevoie de îngrijire specială non-stop, pe care majoritatea adăposturilor nu au resursele necesare, ceea ce înseamnă că sunt aproape întotdeauna uciși. Pisoii tineri care sunt prea tineri pentru a fi vaccinați, de asemenea, riscă să se îmbolnăvească și să moară în adăposturi.

 

9. Există o întreagă mișcare dedicată salvării pisicilor și pisicilor.

Poate fi greu pentru pisoii de acolo, dar există oameni compătimași și dedicați care lucrează pentru a-i ajuta. Din ce în ce mai multe adăposturi îmbrățișează programe umane, cum ar fi asistența maternală și Trap-Neuter-Return, care țin pisoii și pisicile în afară de adăposturi. Grupurile de salvare și de bunăstare a animalelor și milioane de indivizi plini de compasiune se intensifică și fac o treabă excelentă pentru a salva și mai multe vieți de pisici și pisici. Suntem mândri că facem parte din mișcarea de salvare a pisicilor, conducând calea de când am fost fondată în 1990!

 

10. Pisoii sunt minunați!

Pariez că l-ai cunoscut! Dar rețineți, aceste cuties sunt vulnerabile și au nevoie de ajutorul nostru. Fie că sunt pisoi de rasă de companie sau bebeluși sălbatici, toate pisicile merită îngrijirea și protecția noastră.

Likes:
0 0
Views:
93
Article Categories:
Cute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *